تبلیغات
بچه های مدرسه ی شهید مطهری - زوسویی
 
بچه های مدرسه ی شهید مطهری
این فقط یک وبلاگ مدرسه نیست !
درباره وبلاگ


سلام. این یک وبلاگ از مطالب متفاوت هستش ، که در اختیار شما می گذارم.شما می توانید انواع مطالب گوناگون و جالب را در این وبلاگ پیدا کنید.هر از چند گاهی هم خبر هایی در مورد مدرسه داده میشه.راستی نظر یادتون نره!

مدیر وبلاگ : 2fan
مطالب اخیر
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

.

تماس با ما
زُوسویی (به ژاپنی: 雑炊、ぞうすい Zosui) به یک نوع غذای برنجی در آشپزی ژاپنی گفته می‌شود. در این نوع غذا به گوهان (برنج ژاپنی) داشی (سوپ رقیق)، سس سویا، میسو و یا چاشنی‌های دیگر افزوده می‌شود. به غیر از این چاشنی‌ها به برنج انواع گوشت، خوراک دریایی، قارچ و سبزیجات را افزوده و تمام مواد دوباره پخته می‌شود. در برخی از نواحی ژاپن به زوسویی اوجی‌یا おじや نیز گفته می‌شود. روش دیگر تهیهٔ زوسویی افزودن گوهان به باقیماندهٔ سوپ نابه‌ریوری (انواع آب‌گوشت ژاپنی مانند شابوشابو، سوکی‌یاکی) و پخت دوبارهٔ آن است معمولاً در این روش در اواخر پخت تخم‌مرغ بهم زده شده و تره فرنگی افزوده می‌شود.

در زمان های قدیم که امکان گرم کردن دوباره برنج آسان نبود با این روش از برنج باقیمانده استفاده می‌شد. در حال حاضر از این روش بیشتر برای استفاده از سوپ باقیمانده از نابه‌ریوری و با هنگام بیماری به مانند کایو (سوپ لعاب مانند برنج) استفاده می‌شود.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
یکشنبه 31 اردیبهشت 1391
2fan
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر